lördag, juli 04, 2009

Essensen av Michael Bay: Awesome!

4 Kommentarer:

Anonymous Anonym skrev...

Den här känns för gammal..kom igen nu K. Visa lite muskler. Du skrev mycket bättre förut! Jag gillr din blogg och vill känna din elegans i texterna som förut.
P

juli 06, 2009 3:48 em  
Blogger Konrad Olsson skrev...

Bästa P!
Jag tar det som en oerhörd komplimang att mina läsare ställer höga krav på mina texter. Men jag blir ändå lite nyfiken – när var förut? Eftersom jag bloggat i fyra år vore det kul att veta när du kände elegansen i texterna?
Jag har ju gått upp i publiceringstakt rätt hårt den senaste tiden, vilket, som jag varit inne på tidigare, är mycket tack vare att jag tillåter mig vara mer spontan, och kanske lite mindre genomtänkt, i mitt uttryck.
Tacksam för svar.
Konrad

juli 07, 2009 2:25 em  
Anonymous Anonym skrev...

Jag gillar bilderna!
L.H

juli 10, 2009 6:45 em  
Anonymous Anonym skrev...

Jag hoppas att du tar det som god kritik. Jag letar efter texter som inte är så ytliga.Det känns sm om det handlar mycket om det just nu,inte film,böcker eller musik etc som tidigre.Min åsikt är ju min egen givetvis,men jag kan säga att perioden hösten/vintern 2008 och tidigare var din bästa enligt mej Följer dej i Resident och kan med glädje se att du där har fått mer utrymme.
P

juli 11, 2009 12:53 em  

Skicka en kommentar

<< Hem