tisdag, september 01, 2009

Stryk det!Snart kommer denna långlivade bloggsemester förhoppningsvis vara över. Den riktiga semestern är förbi sedan länge, men vissa mekanismer man stänger av under sommaren tycks svåra att återuppta – som bloggande, som twittrande.
Jag har läst ut PO Enquists Lewis Resa, jag har läst gamla vintagenummer av nittiotalstidningen Intrig, jag håller på att läsa James Ellroys ryggradskalla självbiografi My Dark Places – den som handlar om hans mor som hittades våldtagen och strypmördad när han var 10 år gammal, och den bok som kanske har den snyggaste, mest andlösa förstameningen jag någonsin läst:
»Some kids found her.«
Om sådant bör det bli blogginlägg. Men tillsvidare bjuder jag på en bild på en av sommarens mest mysiga aktiviteter, extremsportvarianten av en av mina allra mest glädjegivande vardagssysslor: strykning.
Läs mer om Extreme Ironing här och här.
Vi hörs!

1 Kommentarer:

Blogger Suzan skrev...

Du twittrade om lukas grillbar i södertälje o jag håller med dig, falafeln e GRYM!!!

december 02, 2009 10:30 em  

Skicka en kommentar

<< Hem