onsdag, februari 20, 2008

Not a good boy



Första livstecknet på David Sandström Overdrives sju månader långa inspelningssession på gården i Brände har läckts ut på den här adressen, komplett med vidhängade rockvideo och aktuell bild artisten där han, som han låter hälsa via sms, »har en blåtira efter att ha svimmat på fyllan«.

2 Kommentarer:

Anonymous Punk Enough? skrev...

Synd bara att David, hur goda intentioner han än må ha, sjunger särskillt bra. Han sjunger inte ens bra-dåligt. Bara tråkigt.
9 million miles from the sun eller va fan det hette. Där började downfallet på en hyfsad trummis och en sju helvetes hardcore sångare. Han borde hålla sig til Final Exit reunions och patriotism (lokal men endå).

februari 21, 2008 7:26 em  
Anonymous Kapten Haddock skrev...

Tja, det är ju skitkul å gnälla över att sjunga bra/dåligt. Kanske det handlar om genre mer än nåt annat?
Tom Waits och Dylan kanske man kan ha synpunkter på också, men jag tycker i alla fall att det här är bland det bästa sångmässigt som David Sandström spelat in. Fan vad det känns och låter bra!
Sen gillar jag också att folk är förbannade och vrålar - men bara för att nån provar en ny grej behöver man väl inte bara gnälla? (Sorry Punk Enough, men du har faktiskt lika fel här som Robert Wells när han "var för mycket musiker för att upskatta Bob Dylan").

april 16, 2008 10:08 em  

Skicka en kommentar

<< Hem